Referenties

 • Mike & Lieke

  Via familie hadden wij gehoord dat jij net was gestart als wedding planner. Wij hadden één jaar de tijd om onze bruiloft te regelen en zoals  waarschijnlijk ieder bruidspaar hadden wij een moodboard vol ideeën op Pinterest. Op het weilandje naast ons huis moest het gaan gebeuren. Je hebt ons ontzettend goed geholpen bij het vertalen van onze Pinterest ideeën naar een echte bruiloft (rustiek met een vleugje goud). Naast wedding planner was je ook ceremoniemeester op onze trouwdag. We kijken terug op een prachtige dag dankzij jou! Wij waren volledig ontzorgt en je hebt ons ook zeker geholpen met het maken van de juiste keuzes in de aanloop naar de bruiloft. Ook onze vrienden & familie konden bij je terecht voor vragen en tips, daarmee heb je niet alleen ons maar ook onze dierbaren ontzettend geholpen om 'onze mooiste dag' onvergetelijk te maken. Je hebt echte liefde voor je vak en dat straal je ook echt uit!

   

   

 • Pieter & Franka

  Wat een topdag was 15 december 2017 voor mij en Pieter. Mede dankzij onze Weddingplanner & Ceremoniemeester Vicky Schuurmans van Van Harte Bruiloften.

  Als wij aan Vicky als Weddingplanner denken zijn de volgende kernwoorden meteen herkenbaar: Betrouwbaar, Loyaal, Betrokken, Accuraat, Vertrouwd, Recht door zee.

  Ze heeft ons enorm geholpen: met de juiste passende tekst voor de uitnodigingen, het kiezen van de bruidstaart, het diner, de locaties,  en zelfs met de procedure om een kennis van ons, als BABS te laten benoemen. Ze draait er haar hand er niet voor om.

  Op de dag zelf is ze aanwezig maar ook weer niet! Das gek he: Je hebt totaal niet in de gaten wat ze allemaal doet als jij, als bruid in de make-up zit en je haren worden gedaan. Ondertussen zorgt dat niemand iets te kort komt en is ze een luisterend oor voor al onze gasten als deze vragen hebben. Ze regelt de corsages voor de daggasten, ze heeft direct contact met de trouwfotograaf, op de trouwlocaties is ze druk in de weer om alles perfect te laten lopen en ook op de feestavond zelf, zorgt ze dat alles perfect wordt geregeld. En als er een vaasje niet goed staat, is zij degene die dat even recht zet. Wat een topper!

  Ze is echt gepassioneerd in haar werk en dit straalt ze ook echt uit. Mede dankzij Vicky is onze trouwdag, een super dag om op terug te kijken!

  Foto's door www.trouwdaginbeeld.nl

   

   </p

 • Fotoshoot

  Aan deze fotoshoot hebben de volgende leveranciers mee gewerkt:

  Visagie en haar: www.juulhair.nl
  Fotografie: www.alettefotografie.nl
  Bloemen: www.bouquet-exclusief.nl
  Ringen: Van Gemert Goudsmederij
  Drukwerk: www.studiotwist.nl
  Bruidsboetiek: www.lovelylady.nl
  Locatie: www.dommeltje.nl
  Organisatie: www.vanhartebruiloften.nl

   

 • Dennis & Monique

  Op 2 juli dit jaar waren wij 25 jaar getrouwd. We wilden graag een barbecue in onze tuin organiseren. Maar hoe pak je dat aan? Wat moet je allemaal regelen?

  We kwamen in contact met Vicky en zij wist al onze vragen te beantwoorden. Het regelen van een tent, een hele goede kok die heerlijk eten voor ons heeft bereid, een bar voor de drankjes en een gezellige inrichting. Vicky denkt echt aan alles. Ze neemt je alle zorgen uit handen. Ook voor de dag zelf had Vicky een draaiboek gemaakt zodat niets aan het toeval werd overgelaten.

  We hebben een fantastische dag gehad. Vicky, bedankt voor het organiseren van deze geweldige dag.

 • Fotoshoot Bloemenpluktuin

  Aan deze fotoshoot hebben de volgende leveranciers meegewerkt:

  Visagie en haar: www.knapsels.nl

  Fotografie: www.facebook.com/tamaracoppensfotografie

  Catering: www.bynathalie.eu

  Bruidsboetiek: www.lovelylady.nl  

  Locatie: www.misshyacinth.nl

  Foodtrucks: www.hustinhorecatotaal.nl

  Gastheer en gastvrouw: www.gallantandmore.nl  

  Organisatie: www.vanhartebruiloften.nl

   

   

   

   

   

   

   

   

 • All 4 Brides Wedding Event

  Van Harte Bruiloften & Feesten heeft, in samenwerking met LUXX Beauty Lounge en Bruidsboetiek Lovely Lady, het All 4 Brides Wedding Event georganiseerd op 2 oktober 2018.