Even voorstellen

Mijn hele leven ben ik al gek op bruiloften en alles wat daarbij hoort. De sfeer, het sprookje, de liefde…..En nu heb ik de stap gezet om hier mijn werk van te maken!

Regelen en organiseren zijn mijn sterke kanten, ik laat niets aan het toeval over. Je zou het misschien zelfs iets te perfectionistisch kunnen noemen, maar dat komt bij dit vak natuurlijk goed van pas!  

In mei 2018 heb ik de opleiding tot professioneel weddingplanner en ceremoniemeester afgerond (wat ik veel liever bruiloftsorganiseerder zou willen noemen, maar dat spreek je niet zo makkelijk uit!) en ben ik aan de slag gegaan als professioneel ceremoniemeester. Ik vind dat alle gasten écht gasten moeten zijn op een bruiloft en dat een bruidspaar er blind op moet kunnen vertrouwen dat alles wat vooraf is geregeld ook zo wordt uitgevoerd. En liever nog met wat extra's! Er is er maar 1 zoals ik die het net zo belangrijk of misschien zelfs wel belangrijker vind dan jullie dat jullie trouwdag perfect verloopt, want dan pas heb ik mijn werk goed gedaan!

Hartelijke groetjes Vicky Schuurmans - Welvaarts