Ceremoniemeester, een enorme eer, 

maar ook een enorme taak!

Vaak wordt familie of een vriend of vriendin als ceremoniemeester gevraagd. Een enorme eer, maar ook een enorme taak! Willen jullie zelf zorgeloos genieten en alle gasten écht gasten laten zijn, dan  zorg ik als ceremoniemeester dat alles vlekkeloos verloopt!

Hoe gaan we te werk?

In een geheel vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek nemen we door wat jullie wensen voor de bruiloft zijn en wat ik hierbij voor jullie kan betekenen. Aan de hand van dit gesprek ontvangen jullie een op maat gemaakte offerte. Wanneer de offerte akkoord is ga ik aan de slag! 

Vanaf het moment dat ik als ceremoniemeester voor jullie aan de slag ga, kan ik jullie helpen met de organisatie van de bruiloft. Jullie houden zelf alle touwtjes in handen, maar mochten er zaken zijn waar je niet uitkomt, of je zoekt nog tips voor bijvoorbeeld een fotograaf of locatie, dan ben ik jullie hulplijn! Ongeveer 3 maanden voor de grote dag nemen we door wat jullie al voor de bruiloft hebben geregeld en zetten we de laatste puntjes op de i. Aan de hand van dit gesprek zal ik per leverancier een draaiboek in elkaar zetten, de leverancierslijsten maken en aan de leveranciers laten weten dat ik het aanspreekpunt zal zijn voor jullie bruiloft. Uiteraard kunnen jullie gasten bij mij terecht voor eventuele stukjes, liedjes, tips of vragen!

Op de bruiloft zelf zal ik de gehele dag aanwezig zijn als aanspreekpunt voor de leveranciers, jullie gasten en uiteraard voor jullie! Ik zorg ervoor dat alles volgens planning verloopt en dat jullie zorgeloos kunnen genieten van jullie dag en alle gasten écht gasten kunnen zijn!

 

Wat kunnen jullie verwachten?

  • Hulplijn in aanloop naar de bruiloft toe
  • Opstellen van draaiboeken en leverancierslijst
  • Aanspreekpunt voor de leveranciers en de gasten
  • Jullie rustpunt in de laatste weken voor de grote dag
  • Ceremoniemeester op jullie trouwdag

 

Benieuwd wat ik nog meer voor jullie zou kunnen betekenen als ceremoniemeester?

Ik kom graag eens op de thee!